sociale zekerheid

Jo Weerts maakt al ruim 30 jaar met veel succes de taaiste wet- en regelgeving rondom sociale zekerheid en arbeidsrecht glashelder en alles behalve taai.

Wie eenmaal een enthousiasmerende bijeenkomst van JWinfotainment heeft bijgewoond, leert én onthoudt, en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid.

De sociale verzekeringswetgeving is niet eenvoudig, integendeel.
De wetgeving staat bekend als onleesbaar, onduidelijk, ondoorzichtig, saai en daardoor onaantrekkelijk. Dat is jammer want eigenlijk hebben we iedere dag opnieuw met de sociale verzekeringswetgeving te maken:

  • ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • ziektekosten
  • werkloosheid
  • kinderbijslag
  • pensioen
  • overlijden

De sociale verzekeringswetgeving is echter niet alleen complex, maar ook nog eens voortdurend in beweging.Dit maakt het voor professionals noodzakelijk om van de precieze inhoud van het sociale zekerheidsstelsel op de hoogte te zijn en te blijven.

Volgt u een een (incompany) masterclass of presentatie van JWinfotainment, dan blijft u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.

Voorbeelden masterclasses sociale zekerheid:

maatwerk

Wilt u een eigen bijeenkomst of (incompany) cursus organiseren, dan kunt u zelf bepalen welke onderwerpen sociale zekerheid en arbeidsrecht u aan de orde wilt stellen. U kunt kiezen uit het standaard aanbod maar u kunt ook uw eigen thema aandragen of onderdelen van de verschillende masterclasses combineren.

JWinfotainment levert maatwerk en maakt graag een offerte die aansluit bij uw wensen qua inhoud, duur en aantal deelnemers. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.