diensten: masterclasses en dagvoorzitterschap

Sociale zekerheid en arbeidsrecht ingewikkeld en saai? Niet bij JWinfotainment.

Onder het motto ‘taai is niet saai’ verzorgt JWinfotainment boeiende, verrassende maar vooral glasheldere presentaties en masterclasses over sociale zekerheid en arbeidsrecht.
Wie eenmaal een bijeenkomst van JWinfotainment heeft bijgewoond, leert én onthoudt.

Seminars, congressen, (incompany) cursussen of masterclasses: alle bijeenkomsten van JWinfotainment kenmerken zich door informatie en entertainment.

Met behulp van anekdotes, metaforen, humor en kwinkslagen maakt JWinfotainment de taaiste wet- en regelgeving rondom sociale zekerheid en arbeidsrecht op een boeiende en verrassende manier glashelder en alles behalve taai.

U krijgt als het ware een kleurrijke kapstok aangeboden waar u alle opgedane kennis overzichtelijk aan op kunt hangen. Zodat lastige materie (be)grijpbaar wordt.

JWinfotainment is geaccrediteerd NIRPA-opleider.

maatwerk

Wilt u een eigen bijeenkomst of (incompany) cursus organiseren, dan kunt u kiezen uit het standaard aanbod of zelf bepalen welke onderwerpen u aan de orde wilt stellen. U kunt uw eigen thema aandragen of onderdelen van onderwerpen of masterclasses combineren. JWinfotainment levert maatwerk en maakt graag een offerte die aansluit bij uw wensen qua inhoud, duur en aantal deelnemers. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

In de (incompany) masterclasses is er ruimte voor persoonlijke ervaringen en diepgang. Masterclasses zijn er voor groepen tot 15 personen en bestaan uit één of meer dagdelen.

De presentaties en lezingen zijn bestemd voor groepen tot 1500 personen en geven een kort maar krachtig overzicht in relevante wet- en regelgeving.

Voorbeelden van masterclasses die ook regelmatig met open inschrijving worden aangeboden:

Naast het geven van presentaties en masterclasses over sociale zekerheid en arbeidsrecht verzorgt JWinfotainment ook het (inhoudelijk) dagvoorzitterschap.