webinar masterclass actualiteiten 2022

JWinfotainment organiseert op meerdere data webinar masterclasses Actualiteiten, die zich kenmerken door actuele informatie, kleine groepen, veel ruimte voor interactie in een ontspannen sfeer.

Met behulp van anekdotes, metaforen, humor en kwinkslagen maakt JWinfotainment de taaiste wet- en regelgeving op een boeiende en verrassende manier glashelder en alles behalve taai. U krijgt als het ware een kleurrijke kapstok aangeboden waar u alle opgedane kennis overzichtelijk aan op kunt hangen. Zodat lastige materie (be)grijpbaar wordt. De groepen bestaan uit maximaal 15 deelnemers

48 Nirpa PE punten (permanente educatie)

ACTUALITEITEN 2022

De coronamaatregelen hebben er voor gezorgd dat steeds meer werkgevers en werknemers kiezen voor hybride werken (bijvoorbeeld 3 dagen op kantoor en 2 dagen thuis). Arbeidsrechtelijk en fiscaal en vanuit de privacywet zitten hier echter behoorlijk wat voetangels aan. Ook zijn er regels in de arbeidsomstandighedenwet en de Arbeidstijdenwet waar rekening mee moet worden gehouden. Op 1 augustus treedt de Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in werking. Deze wet regelt een aantal wijzigingen in het Burgerlijk Wetboek. Wijzigingen die behoorlijk wat administratieve consequenties hebben voor werkgevers. Op 2 augustus wordt een aantal wijzigingen in de Wet arbeid en zorg doorgevoerd. Daarnaast wordt ingegaan op een aantal wijzigingen als gevolg van de verzamelwet 2022 en zijn er vele praktische tips.

PROGRAMMA

Wet arbeid en zorg

  • uitbreiding doelgroep aanvullend geboorteverlof
  • gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof

Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

  • uitbreiding informatieplicht
  • verruiming mogelijkheid nevenwerkzaamheden
  • beperking studiekostenbeding

Stimulering arbeidsmarkt-positie (STAP)

Overige actualiteiten

  • hybride werken
  • tijdelijke urenuitbreiding
  • kennisdocument premiedifferentiatie WW
  • kennisdocument inkomstenverhoudingen
  • PSA-beleid

Actuele/opvallende jurisprudentie


data open inschrijving masterclass 2022

maart 21   09.00 - 12.30
april 06   09.00 - 12.30
  26   09.00 - 12.30
juni 1   09.00 - 12.30
  29   09.00 - 12.30
september 7   09.00 - 12.30
  29   09.00 - 12.30
november 2   09.00 - 12.30

 

Mocht u belangstelling hebben voor deze masterclass maar zit er geen geschikte datum of locatie bij, neem dan contact op met JWinfotainment.
Ook incompany mogelijk.

 

groepsgrootte maximaal 15 personen
tijd 09.00 - 12.30 uur
locatie webinar
kosten € 275,- pp (excl btw) inclusief digitale hand-out sheets
   

aanmelden

Aanmelden kan door het per email doorgeven van uw naam, telefoonnummer, organisatie, functie en factuuradres, alsook de gewenste cursusdatum en plaats aan info@jwinfotainment.nl.
Door het inschrijven gaat u akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden.

maatwerk

Wilt u een eigen bijeenkomst of (incompany) cursus organiseren, dan kunt u zelf bepalen welke onderwerpen u aan de orde wilt stellen. U kunt kiezen uit het standaard aanbod maar u kunt ook uw eigen thema aandragen of onderdelen van de verschillende masterclasses combineren. JWinfotainment levert maatwerk en maakt graag een offerte die aansluit bij uw wensen qua inhoud, duur en aantal deelnemers. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.