masterclass actualiteiten 2020

In 2020 organiseert JWinfotainment op meerdere locaties masterclasses Actualiteiten 2020, die zich kenmerken door actuele informatie, kleine groepen, veel ruimte voor interactie in een ontspannen sfeer.

Met behulp van anekdotes, metaforen, humor en kwinkslagen maakt JWinfotainment de taaiste wet- en regelgeving op een boeiende en verrassende manier glashelder en alles behalve taai. U krijgt als het ware een kleurrijke kapstok aangeboden waar u alle opgedane kennis overzichtelijk aan op kunt hangen. Zodat lastige materie (be)grijpbaar wordt. De groepen bestaan uit maximaal 15 deelnemers

49 Nirpa PE punten per dag (permanente educatie)

ACTUALITEITEN 2020

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) heeft grote consequenties voor de payroll-professional en de HRM-functionaris. Tijdens de masterclass wordt niet alleen ingegaan op de WAB maar ook op de op 1 april 2020 in te voeren Regeling Compensatie Transitievergoeding. Daarnaast wordt onder andere aandacht besteed aan de actualiteiten rondom de loondoorbetaling bij ziekte voor kleine werkgevers, het aanvullende geboorteverlof, de privacywet AVG, de hogere boetes in de Arbowet en opmerkelijke jurisprudentie.

PROGRAMMA
Wet arbeidsmarkt in balans
- flexibele arbeidsrelaties (ketenregeling / oproepkrachten / payrolling)
- premiedifferentiatie WW
- ontslag
- transitievergoeding

Regeling compensatie transitievergoeding / uitspraak Hoge Raad

Overige actualiteiten
- Aanvullend geboorteverlof     
- loondoorbetaling bij ziekte
- actualiteiten AVG
- Arbeidsomstandighedenwet (sneller en hogere boetes)
- jurisprudentie


data open inschrijving masterclass 2020

 

februari 12 Amersfoort 09.00 - 12.30
  17 Breda 13.00 - 16.30
  18 Zoetermeer 09.00 - 12.30
  19 Almelo 09.00 - 12.30
maart 2 Roermond 13.00 - 16.30
  10 Den Bosch 13.00 - 16.30
  13 Utrecht 09.00 - 12.30
       

 

Mocht u belangstelling hebben voor deze masterclass maar zit er geen geschikte datum of locatie bij, neem dan contact op met JWinfotainment.
Ook incompany mogelijk.

 

groepsgrootte maximaal 15 personen
tijd 09.00 - 12.30 of 13.00 - 16.30 uur - zie datum
locatie exacte locatie volgt later
kosten € 275,- pp (excl btw) per dag
  inclusief werkboek, koffie/thee en borrel

aanmelden

Aanmelden kan door het per email doorgeven van uw naam, telefoonnummer, organisatie, functie en factuuradres, alsook de gewenste cursusdatum en plaats aan info@jwinfotainment.nl.
Door het inschrijven gaat u akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden.

maatwerk

Wilt u een eigen bijeenkomst of (incompany) cursus organiseren, dan kunt u zelf bepalen welke onderwerpen u aan de orde wilt stellen. U kunt kiezen uit het standaard aanbod maar u kunt ook uw eigen thema aandragen of onderdelen van de verschillende masterclasses combineren. JWinfotainment levert maatwerk en maakt graag een offerte die aansluit bij uw wensen qua inhoud, duur en aantal deelnemers. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.